13/1/07

Un nou any...

Vinga, ja hem passat les portes d’un nou any i com sempre ve acompanyat de canvis. Tothom s’il.lusiona amb el pas de l’any pensant en la millora de la seva pròpia vida, en els canvis que li vindran durant els propers 12 mesos….efectivament, tard o d’hora arriben els canvis, però malauradament no són els que esperem.
Encara no ha acabat de repicar l’última campana que automàticament atenent-se a ¿?¿? puja el nivell de vida mentre a algú ja li ha pujat massa l’acohol. On hem arribat? Quina diferencia hi ha entre el dia 31 de desembre a l’1 de gener?. El primer dia laboral després de les magnifiques mini-vacances et trobes que al primer establiment on vas et foten una bona entrada d’any amb l’encariment del producte…què ha passat durant els dos dies que no hi has anat???. No cal que surtis de casa perquè et gastis els calers consumeixes tant o més com si estiguessis al carrer preparant les rebaixes…al final acabarem guarros i potenciarem els llums d’oli altra vegada per poder arribar a final de mes.
Però a mi, personalment, em té una innata curiositat esgarrifada: en quin coi de país vivim perquè quatre desgraciats decideixin putejar-te un any més i tornar a posar-te a fer comptes anuals per veure aquests any d’on puc treure més calers per passar el mes. No arribes a sortir d’un pou que n’allarguen un altre. Lladres d’aquest país, que tingueu un molt bon any!

1 comentario:

ESTEVE dijo...

Quanta raó tota junta en un sol text! Són uns mamons