17/12/08

Què va ser abans: l'ou o la gallina?

Sabeu aquella cançó que diu: "La vida te da sorpresas!, sorpresas te la vida, ay Dios!", doncs sopresa o massa casualitat, allò que molts van tirar per terra en el seu moment, ara funciona a lo grande! No tinc ni idea perquè tenen tanta similitud, però la idea és la mateixa i qui digui el contrari que s'ho faci mirar!..... (la foto de l'esquerra és un programa de mà de Els Pastorets del Casal de St Pere de l'any 2004 i la de la dreta és el logotip del programa de TV3 "Objectiu Pastorets")


2 comentarios:

Esteve Cardús dijo...

Massa casualitats! Ai coi... això semblaria un plagi... oi?

Sirstadler dijo...

Si, oi? doncs la resposta dels responsables ha estat aquesta: "Pel que fa al grafisme, hem de dir que no ens consta cap similitud amb ningú, el seu cas el desconeixem totalment. Per la web que ens ha enviat, sols constatem una certa semblança amb una de les icones que, en tot cas, segueix el grafisme dels primers videojocs que s'han utilitzat per tot el món."
Sí, sí, una certa semblança basada en els mateixos personatges i representats de la mateixa manera!! Cordons com a mínim m'esperava una altra resposta però res, ens rentem les mans i santes pasqües! A prendre pel sac les seves predicacions de la bona voluntat i del bon fer de la gent amateur....com sempre els grans agafen tall per treure els seus beneficis i aquests sí que són econòmics!